Mensen helpen is onze drijfveer

IQ Wellness

IQ Wellness is een centrum voor gezondheid (chiropractie) en wellness (de complimenterende massages). De in de Verenigde Staten geboren oprichter van IQ Wellness, dr. Ben Zacherl, is destijds naar Nederland gekomen met de wens hier zijn eigen chiropratie-praktijk te starten. Inmiddels zijn dat er drie; in Venray, Aarle-Rixtel en Maasbree worden cliënten met verschillende klachten al enkele jaren geholpen. Dat is ook altijd de drijfveer geweest; “Het gaat niet om de cliënt zoveel mogelijk te zien, maar om in zo min mogelijk behandelingen hun lichaam weer in topconditie te krijgen”. Naast uitbreiding in locaties heeft ook het team door de jaren heen nieuwe gezichten leren kennen. Van vaste massagetherapeuten, assistenten, Amerikaanse chiropractie-stagiaires tot een vaste tweede chiropractor, dr. Jon Narlock.
Maak een afspraak

Maak kennis met dr. Ben Zacherl

“Mijn naam is Ben Zacherl en ik ben chiropractor. Ik ben afgestudeerd aan de Northwestern Health Sciences University in Minneapolis, Minnesota (VS). Ik doe niets liever dan mensen helpen en verblijden; op het gebied van gezondheid, maar ook muziek.

Ik ben de eigenaar van en tevens chiropractor bij het IQ Wellness Center in Venray, Aarle-Rixtel en Maasbree. Daarnaast ben ik ‘adjunct professor’ Chiropractie van Life University en Northwestern Health Sciences University. In die rol help ik chiropractoren in spé, die in het laatste jaar van hun opleiding zitten, door ze te trainen en klaar te stomen om succesvol te zijn na hun afstuderen..”

Lees meer over Ben

Ontdek de heilzame werking van chiropractie

Veel mensen beschouwen hun lichamelijke en mentale gezondheid als vanzelfsprekend en zullen pas wanneer zij klachten of pijn ervaren naar een huisarts of specialist gaan. Iedereen die honderd procent gezond wil zijn, is gebaat bij regelmatige, preventieve controle door de chiropractor.

Uw wervelkolom en zenuwstelsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer uw wervelkolom niet in topvorm is, kan uw zenuwstelsel niet goed functioneren chiropractie en massagetherapie bieden uitkomst. Hoe weet u of u het maximale uit uzelf haalt? Bij IQ Wellness vertellen we u hoe het met uw wervelkolom is gesteld. Met chiropractie worden eventuele afwijkingen gecorrigeerd, zodat uw zenuwstelsel – en dus uw lichaam en geest – weer optimaal kunnen functioneren.

Onze locaties

IQ Wellness heeft drie vestigingen in Noord-Limburg en Brabant. Op alle vestigingen wordt chiropractische zorg geboden en waar nodig en mogelijk samengewerkt met lokale zorgaanbieders, zoals masseurs. In het IQ Wellness center in Venray kun je, naast een chiropractisch consult ook terecht voor massagetherapie bij een van onze zorgpartners.

Venray

Bij IQ Wellness Center in Venray kunt u naast chiropractische zorg ook terecht voor complimenterende massagebehandelingen. De praktijk is makkelijk bereikbaar vanaf uitvalswegen, zoals de A73.

Aarle-Rixtel

Bij onze praktijk Aarle-Rixtel kunt u terecht voor de beste chiropractische zorg en is er na een behandeling altijd gelegenheid om plaats te nemen in de massagestoel. De praktijk bevindt zich in bedrijfsverzamelgebouw voor zorgaanbieders aan de rand van het centrum.

Maak een afspraak!

Onze therapeuten werken op wisselende tijden. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op een door u gewenst moment.

 

Verstuur