Natuurlijke behandeling van uw pijn

Chiropractie in Venray, Helmond en Maasbree

Ben Zacherl

Chiropractor

Mijn naam is Dr Benjamin G. Zacherl D.C. Ik ben chiropractor, afgestudeerd aan de ‘Northwestern Health Sciences University’ in Minneapolis, Minnesota (USA).

Na de 4 jarige universitaire studie heb ik als specialisatie gekozen voor de tevens 4 jarige opleiding tot chiropractor. Door het volgen van deze specialisatie ben ik afgestudeerd als 'Doctor of Chiropractic. 

Massagetherapie in Venray

Karin Loonen

Voetreflexzonetherapeute

Mijn naam is Karin Loonen en ik ben reflexzonetherapeute. Op de voeten liggen gebieden die corresponderen met het lichaam. Door druk uit te oefenen op deze gebieden worden blokkades opgeheven en een betere doorstroming verkregen in het lichaam en zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, geestelijk en lichamelijk.

De behandelingen die ik toepas zijn:

  • Reflexzonetherapie
  • Zwangerschapsreflexologie
  • Lichaamsmassage
  • Ayurvedische massage
  • Ontspanningsmassage
  • Metamorfosemassage

 

Annechina Overberg

Mijn naam is Annechina Overberg, ik ben afgestudeerd aan de Peirsman Academie te Bussum als Craniosacraal registertherapeut A-status. Verder ben ik Reiki master, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Reikimasters. 

Rietha Baltussen

Mijn naam is Rietha Baltussen en ik ben VoetreflexPlusTM therapeut.

VoetreflexPlusTM combineert de Westerse en de Chinese voetreflextherapie. Deze combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een traditionele behandeling.

Ervaar wat VoetreflexPlusTM voor u kan betekenen
Tijdens de behandelingen wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor wordt de balans hersteld en het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken.

 

 

Enkele voorbeelden van VoetreflexPlus TM massages zijn o.a. Spijsverteringsmassage, Lymfemassage, Hormoon massage, Spieren en gewrichten massage, Meridiaan massage, Energetische massages. Een behandeling heeft invloed op de gehele mens, zowel lichaam als geest.