Ben voorzichtig met uw lichaam, want hier woont uw ziel in

Ben voorzichtig met uw lichaam, want hier woont uw ziel in

Ontdek de heilzame werking van chiropractie en massagetherapie

Veel mensen beschouwen hun lichamelijke en mentale gezondheid als vanzelfsprekend, tot het tegendeel is bewezen. Uw wervelkolom en zenuwstelsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Wanneer uw wervelkolom niet in topvorm is, kan uw zenuwstelsel niet goed functioneren. Chiropractie en massagetherapie bieden uitkomst.

Bij IQ Wellness Center in Venray werken specialisten die u graag meer vertellen over de mogelijkheden om uw lichaam weer in topconditie te krijgen.

Chiropractie

Hoe weet u of u het maximale uit uzelf haalt? Bij IQ Wellness Center vertellen we u hoe het met uw wervelkolom is gesteld. Met chiropractie worden eventuele afwijkingen gecorrigeerd, zodat uw zenuwstelsel – en dus uw lichaam en geest – weer optimaal kunnen functioneren.

Massagetherapie

Een massage werkt ontspannend, maar helpt uw lichaam ook beter functioneren. Heeft u lichamelijke klachten en wilt u de pijn verminderen? Of wilt u voorkomen dat u last gaat krijgen van gewrichten? Kom langs bij IQ Wellness Center. Wij vertellen u graag over de verschillende behandelingen.

Muziek en chiropractie

Stress is vaak de belangrijkste oorzaak van lichamelijke klachten. Met chiropractie kunnen veel klachten verholpen worden, maar om gezond te blijven is beweging belangrijk. Met muziek laat ik u zien hoe leuk en eenvoudig het is om te bewegen.
 

Effectief tegen stress

Stress is vaak de grootste factor bij klachten. Als we niet kunnen ontspannen door druk op het werk of in de persoonlijke sfeer, merken we dit vaak aan ons lichaam. Daarom combineert IQ Wellness alle behandelingen met ontspanning; na de chiropractische behandeling neemt u plaats in de massagestoel.

Daarnaast wordt muziek gebruikt als middel om u te helpen ontspannen. Wilt u weten wat de effecten van muziek zijn op uw gemoedstoestand? Neem dan contact op.