IQ Wellness, chiropractor Asha Prasad

Chiropractor bij IQ Wellness; Asha Prasad

Mijn naam is Dr. Asha Prasad. In de laatste 18+ jaar heb ik met veel succes als zelfstandig ondernemende chiropractor gewerkt waarvan 8 jaar in Nederland. Ik ben opgegroeid in de Verenigde Staten waar ik mijn opleidingen heb genoten aan de University of North Carolina. Daar heb ik mijn Bachelor of Science in Public Health Nutrition (BSPH) behaald.  Aansluitend ben ik afgestudeerd aan de Life Chiropractic University in Marietta, Georgia en promoveerde ik als doctor of Chiropractic (D.C.).

Voordat ik naar Nederland kwam was ik een aantal jaren werkzaam als chiropractor in Texas. In de afgelopen jaren heb ik me verdiept en gekwalificeerd in een diversiteit van behandeltechnieken en maak ik gebruik van zowel traditionele chiropractische technieken als Bio-energetica, Total Bodymodification en een aantal andere technieken om geest en lichaam in balans te brengen. Ik behandel mensen van alle leeftijden.

De afgelopen 8 jaar heb ik in een chiropractiepraktijk in Zuid-Limburg gewerkt en vanaf april 2016 ben ik werkzaam bij IQ wellness.

Terug naar 'Over ons'